ápr
7

Hozzávalók: (12 darabhoz)

20 dkg sárgarépa
15 dkg liszt
2 teáskanál sütőpor
1 teáskanál őrölt fahéj
1 csipet őrölt szerecsendió
20 dkg puha vaj
8 dkg barna cukor
1 tojás
2 evőkanál porcukor

Elkészítés:

A sárgarépákat meghámozzuk, lereszeljük.
A lisztet  összekeverjük a sütőporral, a fahéjjal és a szerecsendióval.
A vajat habosra keverjük a cukorral. Beledolgozzuk a tojást, a lisztes keveréket és végül a répát is hozzákeverjük.
Kivajazott muffintepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 percig sütjük.
Tálalás előtt a muffinokat porcukorral szórjuk.

Forrás: Kiskegyed konyhája Extra, 2007/4.

A bejegyzés trackback címe:

https://sutiland.blog.hu/api/trackback/id/tr45757762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása