Hozzávalók: (pontosan 30 darabhoz)
20 dkg liszt
15 dkg hideg margarin
10 dkg porcukor
6 dkg darált dió
1 csipet só
1 mokkáskanál fahéj
Elkészítés:
A tésztát gyors mozdulatokkal (például robotgépben) kell összeállítani, majd fóliába téve hűtőbe tenni minimum egy órára. Utána vékonyra kinyújtani, kisszaggatni, sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 5-6 perc alatt kisütni. Miután kihült, meg lehet kenni bármilyen főzött krémmel (pl. az eredeti recept szerint narancsossal), megszórni porcukorral. Néhány óra alatt megpuhul és sokkal rövidebb idő alatt el is fogy. :)
Forrás: Gigi a konyhában
Megjegyzések: Én narancskrém helyett eredeti, tömény, finom édes, görög narancslekvárral kentem meg és illesztettem össze a sütiket. Az egyik felének lyukas süti lett a teteje, a másik felének tömött.

